Over SecuriPlus

Uw partner in beveiliging
SecuriPlus is al meer dan 20 jaar specialist in beveiligingsoplossingen. SecuriPlus analyseert de situatie, denkt mee en verzekert uw veiligheid. Met onze garantie van 5 jaar en onze uitmuntende 24/7 service, zijn we een vaste waarde in de beveiligingsmarkt.
Persoonlijke service
Wanneer het gaat om uw woning, uw zaak of kostbare bezittingen, wil u dit enkel toevertrouwen aan een expert. Vertrouwen is voor ons een belangrijk aspect van beveiliging. Daarom zijn we 24/7 bereikbaar en bieden we altijd 5 jaar garantie aan onze klanten met onderhoudscontract voor hun alarmsysteem.
Maatwerk
Onze samenwerking start met een vrijblijvend bezoek door één van onze experten. Die brengt de inbraakgevoelige plaatsen van uw pand in kaart, rekening houdend met uw leef- en werkgewoontes. Op basis van de risicoanalyse en uw specifieke wensen en verwachtingen stellen we een compleet beveiligingsconcept op maat voor.
Professionele installatie
Bij SecuriPlus kan u rekenen op een totaalservice. We werken enkel met onze eigen vakmensen om uw alarmsysteem discreet te installeren. Elke situatie vergt een andere aanpak en bij voorkeur starten we met een risicoanalyse. Zo brengen we de veiligheidsrisico’s in kaart en werken we een heel gericht beveiligingsconcept uit.
Hoogwaardige kwaliteit
SecuriPlus is INCERT-gecertificeerd. Dit is een certificaat dat wordt erkend door de verzekeringsmaatschappijen en geeft u de zekerheid dat wij uitsluitend kwaliteitsvolle materialen en componenten gebruiken.
SecuriPlus steunt het Kinderbrandwondenfonds het komende jaar met 1€ per onderhoudsbeurt alsook de integrale opbrengst uit de verkoop van branddekens en brandmelders.
Bezoek ons op deze beurzen
gratis adviesgesprek