Bescherm mijn woning

Bescherm wat u lief is
Uw woning is één van uw meest persoonlijke ruimtes. Waarom zou u ze dan niet optimaal beveiligen? SecuriPlus gebruikt de nieuwste technologieën om te beschermen wat u lief is. Op basis van een risicoanalyse bij u thuis stellen we een gericht beveiligingsconcept  op. Na installatie stuurt een (slim) beveiligingssysteem real-time informatie door naar uw smartphone voor extra rust en zekerheid.
Alarmsystemen
Geef ongewenste gasten geen kans

Met een alarmsysteem geïnstalleerd door SecuriPlus, bent u verzekerd van doeltreffende en afschrikkende beveiliging. Het systeem kan bedraad, draadloos of een combinatie van beide zijn. Onze detectoren staan op verschillende plaatsen in en rondom uw woning opgesteld en alarmeren wanneer ongewenste gasten uw woning of de perimeter betreden. En niet onbelangrijk, onze systemen zijn huisdiervriendelijk.

contacteer ons
contacteer ons
Camerabewaking
De kracht van doordachte camerabewaking

Camerabewaking is een krachtig wapen tegen diefstal en inbraak. Bovendien worden camerabeelden bewaard op een server, waardoor u ze indien nodig kan overhandigen aan de politie, als geldig bewijsmateriaal. Maar welk type camerabeveiliging is nu precies voor u geschikt? Dienen de camera’s enkel voor detectie? Of moeten ze vooral afschrikkend werken? Of potentiële daders kunnen identificeren? SecuriPlus ontwerpt een totaalconcept op maat van uw situatie.

contacteer ons
contacteer ons
Toegangscontrole
Beheer wie, waar en wanneer toegang heeft

Het systeem is simpel: enkel u bepaalt wie er waar en wanneer in uw woning binnenkomt. Uitsluitend wie in het bezit is van een geldige informatiedrager en/of de geldige biometrische kenmerken krijgt toegang. Het kan gaan om een kaart of sleutel maar ook hand-, vinger- of irisscan. Ideaal om toegang te verlenen aan de poetshulp, buren, of aannemers, rechtstreeks vanaf uw smartphone of via een badge.

contacteer ons
contacteer ons
Alarmsysteem tegen inbraak én brand
Alarm bij rookontwikkeling in uw woning?

Onze alarmsystemen gaan verder dan inbraak. Vanaf 2020 moet iedere woning op elke verdieping uitgerust zijn met een optische rookmelder die voldoet aan de Europese normen. Met onze rookmelders worden de kleinste brandhaarden meteen gedetecteerd en investeert u in de veiligheid van uw gezin en de mensen rondom u. Met onze preventieve brandsystemen bent u volledig in orde met de brandverzekering en alle wettelijke bepalingen.

contacteer ons
contacteer ons
Stefan uit Antwerpen
Uitermate professionele service! Super installateurs! Steeds bereikbaar en klaar met een oplossing. Merci voor al het goede werk. Een veilig gevoel! Zeer tevreden!
Serge uit Aalst
Zeer tevreden, punctueel op tijd en goede afgeleverde diensten.
Joeri uit Antwerpen
Na vele jaren en verscheidene installaties zowel prive als professioneel, enorm tevreden! Nog geen enkel vals alarm gehad, wat ik niet kan zeggen van een concullega die heel wat installaties bij mij in de wijk heeft. Snelle en professionele service. Ik kan ze echt aanraden.
gratis adviesgesprek