Beveilig mijn bedrijf

Een beveiligingsconcept op maat van uw bedrijf
U wilt uw bedrijf optimaal beveiligen? Elke situatie is anders, dus wij gaan voor 100% maatwerk. We komen langs en voeren een risicoanalyse uit. Vervolgens stellen we een doordacht beveiligingsconcept op en voorzien we de installatie en support voor uw infrastructuur.
Alarmsystemen
Is uw zaak voldoende beveiligd?

Op basis van een gedetailleerd beveiligingsconcept adviseren we u een volledig alarmsysteem op maat. Alle opties en configuraties zijn mogelijk, bekabeld of draadloos, met of zonder aansluiting op een meldkamer. Enkel geautoriseerde personen met een chip of een code kunnen het alarmsysteem gebruiken. Alles wordt geregistreerd en opgeslagen in het overzicht van gebeurtenissen, zodat u precies weet wie op welk moment het alarmsysteem heeft gebruikt.

contacteer ons
contacteer ons
Camerabewaking
De kracht van doordachte camerabewaking

Camerabewaking is een krachtig wapen tegen diefstal, inbraak en agressie. Bovendien worden camerabeelden bewaard op een server, waardoor u ze indien nodig, kan overhandigen aan de politie als geldig bewijsmateriaal. Maar welk type camera is nu precies geschikt voor uw situatie? Dienen de camera’s enkel voor detectie? Of moeten ze vooral afschrikkend werken? Of potentiële daders kunnen identificeren? SecuriPlus ontwerpt een totaalconcept op maat van uw situatie.

contacteer ons
contacteer ons
Toegangscontrole
Beheer wie, waar en wanneer toegang heeft

Het systeem is simpel: enkel u bepaalt wie er waar en op welk moment in uw bedrijf binnenkomt. Uitsluitend wie in het bezit is van een geldige informatiedrager en/of geldige biometrische kenmerken krijgt toegang. Het kan gaan om een kaart of sleutel maar ook hand-, vinger- of irisscan. Bovendien worden de toegangscontrolesystemen van SecuriPlus ondersteund door handige en gebruiksvriendelijke softwarepakketten. Zo is een zeer uitgebreide rapportage, zoals tijdsregistratie, – live of achteraf – op verschillende locaties mogelijk.

contacteer ons
contacteer ons
Alarmsysteem tegen inbraak én brand
Alarm bij rookontwikkeling in uw zaak?

Onze alarmsystemen gaan verder dan inbraak. Vanaf 2020 moet iedere woning op elke verdieping uitgerust zijn met een optische rookmelder, die voldoet aan de Europese normen. Met onze preventieve brandveiligheidssystemen wordt de kleinste brandhaard meteen gedetecteerd en investeert u in de veiligheid van uw zaak en uw mensen. Met onze preventieve brandsystemen bent u volledig in orde met de brandverzekering en alle wettelijke bepalingen.

contacteer ons
contacteer ons
gratis adviesgesprek